Plateste Mai Putin Pentru Combustibilul Masini Tale!

Am vazut in ultima vreme ca au reiesit la suprafata niste tepe vechi, ce nu au avut succes nicaieri. Dar acum, profitand de disperarea oamenilor de a face economie, mai ales la combustibilul masinii, i-a facut pe acesti oportunisti sa scoata capul la lumina. Cu produse noi si tepe noi. Tu crezi in asa ceva?
Cativa cercetatori cu initiativa chiar au testat aceste produse marketate cu putere in aceasta perioada de criza. Functioneaza? NU!
Mii de oameni sun pacaliti din lipsa de informare si folosesc deja  acest set de magneti.

Citez ce spun producatorii acestor bazaconii:

"Intregul fenomen de functionare a aparatului se bazeaza pe un proces de ionizare prin rezonanta - indeparteaza lanturile de hidrocarburi din combustibil si imbunatateste amestecul cu lanturile de oxigen, pentru o ardere mai completa.

Dupa cum vezi, inainte de folosirea dispozitivului aglomerarea hidro-carburilor nu permite un bun amestec cu lanturi de oxigen, dar dupa aplicarea lui, particulele sunt detasate unele de altele si astfel ofera accesibilitate oxigenului pentru o combustie mult mai buna.

Folosind "Super Fuel Saver" acesta va realiza o ardere mai completa, va mari puterea de tractiune a motorului şi va determina un consum redus de combustibil. In plus, coeficientul superior de combustie acţioneaza ca o camera care se curata singura, rezultand o cantitate redusa de gaze de esapament.


Combustibilul ars incomplet determina acumularea rezidurilor de combustibil în motor, cu consecinte inevitabile: pierderea puterii, scaderea eficientei, cresterea uzurii motorului.

Super Fuel Saver" elimina cauzele acumularii de carburi cu ajutorul actiunii de autocuratare prin combustie completa, si sporeste durata de viata a motorului.
In multe cazuri, o combustie mai completa imbunatateste eficienta motorului chiar si atunci cand se utilizeaza un combustibil cu cifra octanica mai mica.
Capacitatea de a trece de la un combustibill premium (scump) la unul regular (ieftin) si reducerea costurilor rezervate mentenantei motorului inseamna din nou o economie de bani considerabila.

     Cat Costa? 

Da, este adevarat! Cu doar 120 de lei (de la 350) poti economisi pana la 500 de lei lunar (in functie de consumul tau).
Super Fuel Saver" este un produs de calitate si se bucura de un succes enorm in toata lumea. Pentru doar 120 de lei poti avea acest dispozitiv unic care iti reduce consumul de motorina sau benzina cu pana la 22%.
Tot ce trebuie sa faci este sa-l instalezi pe teava de alimentare.;
Cand economizorul "Super Fuel Saver" este instalat pe teava cu combustibil care alimenteaza carburatorul sau injectia, se obtin urmatoarele rezultate:
  • Mai multi KM per litru de combustibil.
  • Creste durata de viata a motorului prin reducerea rezidurilor de combustibil.
  • Are un impact semnificativ asupra mediului, deoarece reduce eliminarea de gaze periculoase.
In plus, "Super Fuel" functioneaza la capacitate maxima dupa numai 1000 de km parcursi, fata de alte produse similare care fac acelasi lucru dupa cel putin 5000 km (are o actiune rapida de descompune a particulelor de carbon acumulate in motor).
Super Fuel Saver" este un dispozitiv excelent si este folositde sute de mii de oameni din intreaga lume.
Sunt sigur ca si TU vei fi super-satisfacut de calitatea lui, in caz contrar poti cere banii inapoi.
Daca alegi sa plasezi comanda chiar astazi, 24 Iulie, pana la orele 24:00, vei beneficia de reducerea de 40% si vei primi dispozitivul pentru doar 120 de lei."

ATENTIE! Si in Romania au aparut astfel de produse cu preturi cuprinse intre 50 si 200 de lei! Nu va lasati pacaliti de astfel de anunturi mincinoase, altfel, singura economie va fi in portofelul dvs.!


В Blogger В Twitter Marcaje

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te prin E-mail si vei primi actualizari gratuite cu noile postari!
Booking.com