Programe necesare modificarii unui chit de Windows XP

  Cum modific Windows XP?

Am promis ca am sa fac o postare,cu toate programele (aplicatiile) necesare, pentru a putea modifica si customiza dupa bunul plac,batranul sistem de operare Windows XP SP 3.

 Mai jos am sa le aliniez pe toate cu nume si link de download.
Precizez ca acestea sunt din pc-ul meu si sunt versiuni mai vechi.Pentru versiuni mai noi cautati pe GOOGLE.



Windows Xp Sp3-Sistemul de operare pe care sa lucrati.

 Sau aici: Windows Xp Sp3

Serial Key-V2C47MK7JD3R89FD2KXWVPK3J

1.Windows CD Creator-Aplicație foarte mica, care vă va ajuta să creați CD-ul cu Windows de boot personalizat de utilizator.  Aveți posibilitatea să alegeți care componente sau remedieri rapide pentru a fi instalate și puteți seta chiar și setările de rețea.Tot ce trebuie să faceți într-o instalare normală pentru Windows este luat de această aplicație mică, astfel încât să puteți instala sistemul de operare în cel mai rapid mod posibil.

2.WinntbbuED-Personalizare Backgroundul-ui din timpul instalari sistemului.
 - Link 2 pentru .WinntbbuED

3.Ussf-Universal Silent Comutator Finder.Un utilitar compact proiectat pentru a vă ajuta să găsiți comutatorul silent în aplicațiile pe care doriți să le instalați. adica instalarea aplicatiilor in silent mode.

4.Reshack-Resource Hacker TM este un utilitar freeware pentru a vizualiza, modifica, redenumi, adăugați, ștergeți și extrage resurse în 32 de biți și pe 64 de biți executabile pentru Windows și fișierele de resurse. Acesta include un script de compilator de resurse interne și Decompiler și funcționează pe toate (Win95 - Win7) sistemele de operare Windows.

Vizualizare Resurse: Cursor, Icon, Bitmap, GIF, AVI, și imagini de resurse JPG poate fi vizualizat. Resurse WAV și MIDI audio pot fi redate. Meniuri, Dialoguri, MessageTables, StringTables, Acceleratoare, Formulare Delphi, și VersionInfo resurse pot fi privite ca script-uri de resurse decompiled. Meniuri și dialoguri pot fi, de asemenea, privit așa cum ar apărea într-o aplicație care rulează.
 
5.Resource Tuner-Vă permite să vizualizați, extrageti, înlocuiți, edita și șterge resursele integrate de fișiere executabile: icoane, siruri de caractere, imagini, sunete, dialoguri, meniuri - toate care alcătuiesc partea vizuală a programelor Windows.
De fapt, vă permite să adăugați propriul branding personalizat pentru o aplicație, mesaje de dialog schimba, personaliza bara de instrumente Acțiuni, și așa mai departe, fără a avea acces la codul sursă reală. Resource Tuner oferă posibilități interesante, chiar dacă nu sunteți un programator. Este perfect pentru traducători, tweakers, și oricine altcineva care vrea un aspect diferit.

6.RVM_Integrator-Nu este doar un integrator. Scopul său principal este de fapt remedierile rapide de suflu și utilități terțe părți în Windows-ul instalat discuri. Integrarea este pur și simplu o modalitate de a atașa fișiere de configurare în Windows disk și să le instalați la un anumit moment în timpul instalării Windows. Slipstreaming va suprascrie de fapt fișierele mai vechi și puneți-se direct în instalarea Windows.
 
7.Wmp_Integrator MPL 11-Windows Media Player 11 Integrator este un utilitar foarte mic, care vă permite să integrati cu ușurință WMP11 într-un chit de windows.
 
8.Expandit.Makecab-Soft pentru extragerea si crearea fisierelor de tip cab.

9.FreeskyCD-Soft complet cu drivere integrate,pentru detectarea componentelor si instalare automata.

10.nLite Add-On Maker-Pentru creare addonuri din softurile pe care le doriti integrate.
-  Link 2 pentru .nLite Add-On Maker

11.CABPACK-Pentru crearea pachetului cu format cabinet din folderul i386.

12.Booteditor-Pentru modificarea boot screen-ului

13. SFXMaker-Vă oferă posibilitatea de a crea fișiere SFX (instalare silențioasă) ușor. Mai mult decât atât, puteți personaliza pictograma, ceea ce face fișierul minunat.

14.nLite-nLite este un program gratuit ce permite selectarea programelor care sa nu se instaleze cu SO-ul, dar care permite aducerea kit-ului de instalare la prezent (kit care sa contina update-uri, hotfix-uri, patch-uri sau ultimul service pack). Asadar dupa crearea imaginii de instalare si instalarea SO-ului nu va mai fi nevoie de update-uri vechi, de dezinstalarea programelor nedorite (sosite o data cu Windows), de lungi setari si configurari in registri sau de instalarea temelor (toate aceste preferinte pot fi specificate cu ajutorul nLite).

15. VirtualBox-VirtualBox este o aplicație care permite rularea unui sistem de operare (musafir) pe un altul (gazdă).
Situații în care este nevoie de așa ceva sunt:
-vrei să încerci un sistem de operare însă nu ai timp/nu vrei să configurezi partiții/strici ordinea pe discîți place -să testezi sisteme de operare.

     Intr-o alta postare am sa enumar  si fisierele ce trebuiesc modificate din chitul de windows.

        


В Blogger В Twitter Marcaje

16 comentarii:

  1. Multumesc mult pentru aceasta postare ,,Programe necesare modificarii unui chit de Windows XP,, dar tot nu reusesc sa integrez drivele in windows cum a-ti facut dvs. Multumesc inca o data pentru tot. O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Doresc sa fac un windows curat, la care sa integrez drivele (de exemplu: Windows curat original plus drive integrate in el la instalare). V-as fi tare recunoscator! Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut Dany! Am specificat la nr.9-FreeskyCD-Soft complet cu drivere integrate,pentru detectarea componentelor si instalare automata. Tu trebuie sa integrezi in chitul de vindows, decat acest soft cu pachetul de drivere deja in el.

      Ștergere
  3. Ok. Multumesc mult! Dar kitul de windows postat de dvs. are si drivele sata integrate sau ii fara ele?

    RăspundețiȘtergere
  4. Am reusit! Multumesc pentru tot! Sunteti cei mai buni!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumes si eu. Mare gija ce modificari ii aduceti chitului de windows. Nu-l instalati pe propriul pc pana nu-l testati in VirtualBox. Puteti ramane fara sistem de operare,sau cu unul plin de erori. De alfel inainte de instalare folositi un soft de formatat pe care il gasiti si pe cd-ul hiren boot-cd (eu ii spun multiutilitar),sau chiar cu windowsul pe care-l instalati.

      Ștergere
  5. Salutare! FreeskyCD merge si la Windows 7? Mutumesc pentru tot!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut Dany. Da functioneaza si pe windows 7,dar trebuiesc mai multe modificari aduse in aplicatie si schimbate toate pachetele de drivere xp cu pachete pentru 7. Si e destul de munca. De ce ai tu nevoie de drivere pentru 7? Acesta si le instaleaza singur imediat dupa instalare cu o simpla conexiune la net.

      Ștergere
  6. Ok, am sa incerc. Multumesc! Ar fi bine sa faceti un tutorial cum se face update drivere la windows 7! Am sa intru la drivere si am sa fac update online. O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc pentru postare,dar eu am incercat de doua ori sa fac un xp modificat si mi-a dat errori,eu le-am testat pe Vmware,ma ajutati?

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu pot descarca Expandit.Makecab ma baga pe pagina asta http://dfiles.eu/files/j6hplnslo si nu merge. Si mai este unu Wmp_Integrator MPL 11, multumesc..

    RăspundețiȘtergere
  9. Descarca programe gratuite pentru pc,de pe http://descarcaprograme.webs.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hei! Acesta nu e un blog pentru reclama. De aceea am sa-ti sterg comentariul. Puteai cere un schimb de linkuri pe care sa-l afisam pe site. Multumesc.

      Ștergere
  10. Salut :D Ai putea sa imi spui cum as putea integra serial key-ul in chit-ul de instalare si cum sa fac la fel si cu FreeSkyCD? Sunt singurele lucruri pe care as vrea sa le introduc in el, dar nu prea stiu exact ce pasi trebuie sa urmez. Ma poti ajuta? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere

Aboneaza-te prin E-mail si vei primi actualizari gratuite cu noile postari!
Booking.com