Windows XP Professional SP3 - 5.1.2600.5512 - English

          Windows XP SP3 Original Copy x86

 Windows Xp Sp3 x86 Curat.
 Am facut aceasta postare,pentru toti cei care inca mai folosesc batranul Windows Xp,sau pentru cei care vor sa-l modifice pe gustul lor,cu updateuri-le care si le doresc,teme,aplicatii,drivere si ce mai doresc ei.


Acest chit este o copie dupa cel original si nu are facuta nici un fel de modificare,nici o aplicatie integrata,apsolut nimic. Este exact asa cum a venit pe cd-ul de instalare al calculatorului. Serial key-ul si imaginea iso ce urmeaza a fii arsa pe cd se afla in arhiva zip pusa la download.

 Atentie mare cand il instalati la tot ce scrie si va cere,nu se instaleaza ca celelalte windowsuri care se gasesc pe blog sau pe net,acesta trebuie sa-i inserati dn-voastra serial key-ul si toate celelalte setari se fac manual.

 Bucurativa de el..

https://www.4shared.com/archive/_w2Cv0gYba/Windows_XP_sp3_Genuine.html


В Blogger В Twitter Marcaje

26 de comentarii:

  1. Salutare! Ce soft ai folosit sa aiba genuine permanet? O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut dn-le Dany! Softul se numeste serial key si se gaseste in arhiva zip. Daca ai fii citit si ce scrie in postare ti-ai fii dat seama. Am specificat ca este fara nici o modificare si este o copie dupa cd-ul original. Multumesc.

      Ștergere
    2. Salutare! As dori daca se poate un windows xp2 sau xp3 profesional de maxim 550 MB curat pentru a putea integra in el drivere sata si FreeskyCD sau daca puteti dvs. sa postati un astfel de windows. Multumesc si scuzati pentru deranj! O zi frumoasa!

      Ștergere
  2. Buna ziua! As dori un windows XP SP2 sau SP3 profesional mai mic pana in 550 MB ca sa pot integra drive sata si freeskyCD si sa am maxim 700 MB ca sa-l pot pune pe un CD, asa cum a fost primul windows original de 509 MB, dar la cel de 509MB nu pot sa schimb user name. Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va salut! Descarcati acest windows care este original si-l modificati dn-voastra dupa cum doriti.La acesta puteti schimba si user name si ce vreti.Este intact cum a venit pe cd. Scoateti ce vreti din el si vi se va face spatiu pentru ce doriti sa integrati.. Puteti scoate o gramada:(jocuri,tour windows,limbi,etc).Multumesc.

      Ștergere
  3. multumesc sper sa fie curat :D esti foarte tare
    si isi sunt recunoscator daca imi dai un program pt usb bootabil foarte bun rufus nu merge bine wintoflesh e prea complicat :|

    RăspundețiȘtergere
  4. si daca poti sa faci un windows xp sp3 curat cu update de drivere sau drivere integrate sau macar sa imi instaleze placa de retea pt ami descarca singur driverele :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut Gofy ca program pentru usb bootabil,poti folosi LiLi USB Creator,sau cum ai spus si tu rufus_v1.3.2. Pe acesta din urma,eu l-am folosit cu succes. Iar ca sa-ti fac special o imagine, cu chitul de vindows xp sp3, doar cu update-urile pe care le doresti tu inseamna timp pe care nu mi-l mai permit ca alta data. i-mi pare rau. Daca ai cauta putin pe blog ai gasii o rubrica, la care voi posta link-ul si te vei descurca si singurel. http://simplu-si-util.blogspot.com//search/label/Personalizare%20Chit%20XP

      Multumesc.

      Ștergere
  5. Multumesc pentru windows. As avea o intrebare: se poate face update la acest windows fara probleme sau mai bine sa am oprita acea optiune de update? Multumesc anticipat pt raspuns si inca o data pt windows :)))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut Adrian, pentru xp nu mai sunt updateuri de anul trecut din aprilie. Xp nu mai are sustinere din partea celor de la Microsoft. Poti face update dar nu stiu ce se va mai updata.

      Ștergere
  6. P,S.: chiar acum am terminat xp-ul de instalat in virtual box si chiar este curat. Nu are absolut nimic instalat, am in control panel si la programe instalate este gol... Inca o data. multumesc pt windows :)))))

    RăspundețiȘtergere
  7. Salut as vrea si eu ceva , am un leptop are memoria foarte mica si se incalzeste pana se blocheaza, ceva mai slab decat windows gasesc, doar pentru muzica sa il folosesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut Alex, Daca se incinge nu e in regula si mai mult ca sigur nu e din cauza memoriei ram. De curatat l-ai curatat vreodata in interior?

      Ștergere
  8. Nu am curatat, dar am scos cd-rom si se vede in el pare curat , am mai suflat cu un aspirator puternic, el se incinge numa cand pornesc un video sau cand intru pe net

    RăspundețiȘtergere
  9. Folosesc windows xp sp3 , functioneaza impecabil daca nul pun la munca, daca ascult muzica nu are nimic, dar cand pornesc un video incet incet se incalzeste , memorie grafica 16 mb , fara sa pornesc video are viteza mai ales cu windows de la dvs, va felicit pentru ce faceti, si respect maxim

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect, din cauza ca nu l-ai curatat niciodata culerul este plin de praf, iar din acest motiv procesorul se incinge foarte tare, placa video fiind integrata in procesor se va deslipi de pe placa de baza si la revedere. Uite un link in care arata ceea ce-ti zic aici http://giurgiu.ucoz.ro/ Mergi in josul pagini si o sa gasesti.

      Ștergere
  10. eu nu reusesc sub nicio forma si am mare nevoie de el. exista alta posibilitate sau alt link pentru a fi downloadat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci eu am incercat din nou si este perfect functional link-ul de descarcare. Nu faci ceva bine. De ex: Dai clik pe link descarcare, regular download, tastezi textul de verificare pe care ti-l afiseaza in acea caseta, dai enter si va incepe descarcarea. Ce nu merge?

      Ștergere
  11. Multumesc, acum merge. Nu tastam nimic , de aceea nu mergea.Credeam ca se face automat. Sper sa fie bun. As dori sa stiu cum este mai bine sa instalez Windows-ul ? dupa Cd sau dupa USB.Ma gandesc daca se instaleaza corect si nu intampina anumite erori la instalare dupa USB.Nu am instalat deloc dupa USB si nu stiu daca este alegerea corecta.

    RăspundețiȘtergere
  12. link ul nu merge. se poate reface pls?

    RăspundețiȘtergere
  13. Stimate Domnule Marcu,
    Din cauza unor drivere vechi sunt nevoit sa instalez Win XP. Acest Windows XP necesita activare? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  14. Un update pt lincul de download se poate? Lincul de aici nu mai e valabil. Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere

Aboneaza-te prin E-mail si vei primi actualizari gratuite cu noile postari!
Booking.com