Aplicație fitness care te va plăti daca mergi pe jos!

 Aveti nevoie de o motivatie ca sa mergeti pe jos si sa faceti mai multa miscare?
 Ei bine,acum celor care le era greu sa faca acest lucru,acum vor avea motivatia ca sa faca miscare. 
 Se vor bucura sa afle de existenta unei aplicatii care ii poate plati ca sa faca acest lucru. Fondatorii acestui proiect sunt, Nissan Bahar și Franky Imbesi. 

 Aplicatia foloseste o moneda (Bitwalking dollar) si plateste utilizatorii cu 1BW$ pentru fiecare
10.000 de pasi.Sigur, recompensa este una virtuală, dar ea poate fi cheltuită în zone special amenajate, acolo unde poți cumpăra diferite lucruri cu banii strânși din mersul pe jos.Ideea e una nobila, iar veniturile virtuale pe care le aduna utilizatorii ar putea fi folosite (presupunand ca vor fi incheiate parteneriate) la plata abonamentului de date sau de telefon.
 De notat ca s-au creat deja cateva centre unde utilizatorii aplicatiei sunt invatati cum sa cheltuiasca moneda digitala.
 Sistemul urmareste sa motiveze utilizatorii sa faca mai multa miscare. Compania spera ca, in viitor, sa poata folosi aplicatia si pentru a crea locuri de munca.  Mersul pe jos implică lăsarea automobilelor în garaj, iar natura va fi bucuroasă. La fel vor fi și cei care vor strânge pași și vor avea în cont sume frumoase pe care le pot cheltui în magazinele dedicate.
 Ramane de vazut cum va evolua situatia. Oricum, pana cand Bitwalking va ajunge o aplicatie disponibila tuturor mai dureaza.

Pentru moment, cei care își doresc aceasta aplicație au nevoie de obținerea unui permis special,pe baza de imvitatie, pe care o găsiți aici.
Intrati pe site-ul lor,completati campul "Email Address",cu adresa voastra de email,campul urmator,selectati tara,in cazul nostru Romania,iar in ultimul camp alegem sistemul de operare.Din pacate,momentan este valabila doar pentru Android si IOS.Si nu in ultimul rand clik pe butonul de culoare bleo "REQUEST INVITE"

De retinut:
adresa de email cu care completati campul,sa fie una valida pe care o puteti accesa.

Gigantul japonez de electronice Murata,mai lucreaza si la proiectarea unei bratari, care conectata cu un smartphone arată cât de multi BW $ (Bitwalking Dollars) a câștigat purtatorul.


В Blogger В Twitter Marcaje

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te prin E-mail si vei primi actualizari gratuite cu noile postari!
Booking.com