Cum vad un videoclip fara sa fiu obligat sa dau Like sau Share?

De retinut de la inceput,ca aceasta extensie functioneaza doar pe Google Chrome.

 De cand cu nebunia asta cu like-urile, au aparut diverse site-uri care nu te lasa sa vezi un video pana nu dai like sau share. Pur si simplu blocheaza pagina sau videoclipul respectiv, obligandu-te sa o „apreciezi” sau sa o „distribui” desi nici macar nu ai vazut-o. Nu moare nimeni sa dea un like,daca acel continut a fost de calitate,dar marea problema a Facebook-ului este ca multi,printre prieteni,au rude, cunostinte, etc.. ceea ce ingradeste foarte mult libertatea.. Este o situatie jenanta ca de ex. o fata sa dea like sa vada o poza care se dovedeste a fi porcoasa si sa apara pe Facebook la mama, tata, unchiul,etc. ca „ea apreciaza” asta.

Cum scapi de caseta care te obliga sa dai share sau like!?

 Toate browserele de internet au acum un suport complet,care ofera absolut toate instrumentele necesare modificarii paginii afisate. Oricine se poate folosi de ele printr-o simpla instalare a unei extensii
 Social Lockpicker este o simpla extensie pentru Chrome care vă ajută să nu dați like sau share la toate prostiile de pagini de Facebook care cerșesc like-uri pentru a afișa conținutul.
 Aceasta extensie este imperativ necesara pentru toți utilizatorii browser-ului Chrome și… este realizata de un dezvoltator român, Ștefan Petre. Nu cred că există cineva care să nu fi dat un like pe Facebook, neintenționat desigur, la o pagină sau un articol cu un titlu, să spunem, ”atractiv”.Sunt mesaje de genul ”like ca să citești mai departe” sau ”share ca sa vezi clipul video”, iar acel like se duce către pagina de facebook a site-ului respectiv, către postul respectiv, ba chiar apare și un share pe social media venind de la tine. Acestea sunt vizibile de către majoritatea prietenilor de pe Facebook, în funcție de setările pe care le aveți, și apar în Activity Log, pe contul personal.
 Vă veți trezi, așadar, că sunteți abonați la pagini care nu oferă nici un fel de conținut de calitate și doar vă umplu wall-ul personal și al prietenilor de linkuri de prost gust.

Cum vezi un videoclip fara sa dai share sau like?
 Social Lockpicker este simplu și ușor de instalat,ste gratuita și vă ajută să deblocați conținutul de pe acele pagini care vă dau bătăi de cap. E drept, sunt informații care nu vă vor ajuta cu nimic, sunt prost scrise, prost gândite, prost implementate, însă probabil vă oferă un minut de amuzament într-o zi grea la serviciu.
 Dar...hai sa mai trecem si la treaba!"vorba multa,saracia omului".

Pentru instalarea extensiei in browserul Google Chrome urmati acesti pasi si fotografii:

 -Mergem pe pagina de unde putem instala extensia dand click pe urmatorul link: Social Lockpicker;
- Pe urma dam click pe "ADAUGA IN CHROME";


-Va va aparea un pop-up micut,in care dam click pe "Adauga extensia";


 -Dupa asta extensia va fii instalata si veti fii instiintat printr-o pictograma afisata in partea dreapta sus, a browserului.

-Odată instalată aceasta extensie, puteţi debloca rapid orice clip video Yotube pe care nu-l puteţi viziona pe anumite siteuri web decât dacă daţi click pe Share on Facebook sau pe Like.
 Cum faceţi asta ?
-Imediat cum aţi dat peste un clip video Youtube care este blocat prin aceste metode, pur şi simplu daţi click pe iconiţa verde a extensiei, iconiţa simbolizează un lăcăţel alb pe fundal verde,iar clipul pe care vreţi să-l vizionaţi, va fi automat deblocat şi nu va mai trebui să daţi click pe butonul Share on Facebook sau Like.





В Blogger В Twitter Marcaje

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te prin E-mail si vei primi actualizari gratuite cu noile postari!
Booking.com