Comvorbiri Criptate

                        Telefon Android Securizat



Întotdeauna am suspectat oamenii fiind capabili de a spiona convorbirile telefonice sau datele de interceptare, dar nu putem face mai mult pentru a dovedi că se întâmplă sau pentru a preveni actul. Un telefon securizat pare să  schimbe, toate acestea.



ESD America GSMK CryptoPhone 500 (care este de fapt un Samsung Galaxy S3 cu software - ul personalizat și de securitate), este un dispozitiv declarat a fi utilizat de mai multe organizații internaționale și companii precum și clienți privați care au nevoie de mai multă intimitate și securitate. A fost luat pe un roadtrip din Florida de Sud Carolina de Nord.


GSMK CryptoPhone 500i este un telefon mobil securizat bazat pe Android, cu 360 ° securitate dispozitiv mobil pentru mesagerie securizată și Voice over IP de comunicare cu privire la orice rețea.Vine cu Baseband Firewall 2.0.
Prin combinarea de criptare recunoscuta end-to-end a lui GSMK voce și mesaje cu o abordare extrem de sofisticat față de protecția dispozitivului mobil, CryptoPhone 500i oferă o soluție de securitate telefon mobil apărare grad cu adevărat de securitate al dispozitivului mobil 360 °:
mesagerie securizată și Voice over IP apeluri in orice retea, inclusiv GSM, 3G, 4G și WLAN.
Durificat sistem de operare Android cu un management de securitate granulară și a componentelor raționalizate, optimizate de securitate și stive de comunicare.
executare permisiune de control modul de acces la rețea, date și senzori, te ține în controlul politicilor de securitate.
Baseband Firewall 2.0 protecție unică împotriva over-the-air atacuri cu monitorizarea constantă a activității procesorului de bandă de bază, de detectare atac baseband și inițierea măsurilor de contracarare. Detectarea de încercări de a urmări locația utilizatorului prin intermediul SS7 sau SMS silențios.
Cu două straturi sistem de criptare de stocare a datelor protejează în repaus împotriva accesului neautorizat.
Un dispozitiv de comunicare cu adevărat sigur nu trebuie doar să protejeze legăturile sale de comunicare, acesta trebuie să fie, de asemenea, capabil să reziste la atacuri împotriva dispozitivului în sine. Pentru a realiza acest lucru, toate  GSMK  telefoanele mobile CryptoPhone sunt bazate pe un "intarit" sistem de operare cu un management de securitate granulară și a componentelor raționalizate, optimizate de securitate și stive de comunicare. Sistemul de operare călit protejează în mod fiabil dispozitivul împotriva atacurilor din exterior, oferind astfel o protecție de 360 de grade atunci când contează cel mai mult.
Numitul sistem de operare "intarit" este Android, iar acesta a fost încărcat cu aplicații și soluții de securitate pentru cei care au nevoie de mai mult decât numărul PIN elementar.
De-a lungul drum, ESD a fost capabil de a utiliza o funcție încorporată, care permite să monitorizeze și să identifice turnurile celulare care îl conectează. Ei nu au fost în măsură să identifice originea intreceptorilor, deși având în vedere aceste lucruri sunt scumpe pentru a dobândi și de a asambla suntem siguri că a trebuit să vină din partea unor entități destul de autoritate.
WLS raportează că un telefon conectat la unul dintre aceste turnuri de bază non-purtătoare ar putea face obiectul interceptărilor, precum și vulnerabile la malware și / sau spyware, care pot fi încărcate de la distanță. Este un gând înfricoșător, deși nu suntem siguri nici daca s-ar fi folosit cu rea intenție, dacă acestea sunt de origine guvern.
Noi cu toții NSA și Departamentul pentru Securitate Internă avem capacitatea și permisiunea de a intercepta apelurile pentru a proteja țara de potențiale amenințări teroriste, așa că nu este deloc surprinzător pentru a afla astfel de dispozitive sunt în uz.

Pretul unui astfel de telefon pleaca undeva de la 2000 de euro in sus.
Specificatii tehnice:


Radio
GSM quad-band 850/900/1800/1900 MHz
3G UMTS HSDPA / W-CDMA 850/900/1900/2100 MHz with HSUPA and HSPA+ support
4G LTE 800/850/ 900/1800/2100/2600 MHz
Data rates up to 150 Mbps supported
Operational Features
Talk time up to 21hours
Fully compatible with all GSMK CryptoPhone IP mobile, satellite and fixed-line encryption products
High transmission protocol efficiency
4.8kbps bidirectional data streams for easy deployment on 2G GSM and other networks with limited data throughput
Connectivity
Integrated microUSB 3.0 / power connector
3.5mm stereo audio jack
microSD memory card slot – microSDHC, Trans- Flash, microSDXC compatible
GPS
IEEE 802.11 a/b/g/n/ac
Wireless LAN
Audio Codecs
Encrypted calls: ACELP® VLBR4 codec
Optimized for high- quality voice in low-bandwidth situations
Decoding & play- back: Qualcomm WCD9320 audio subystem with support for a wide range of audio and video codecs and polyphonic ring tones
Display
5.1-inch
Sunlight-readable
Touch-sensitive
HD Super AMOLED screen @ 1920 x 1080 pixels
24 bit color depth
Corning Gorilla Glass 3
Digital Camera
15.9 megapixels resolution (5.312 x 2.988) with auto focus
built-in flash
Integrated 1D and 2D bar code decoding
Front camera with 2.1 megapixels resolution (1.920 x 1.080)
Cameras can be completely disabled by hardware module controller
Dimensions & Weight
142×72.5×8.1mm / 5.6×2.9×0.3inches
145g / 5.1oz incl. battery
Integrated antenna
Standard Accessories
100-240V AC adapter
USB sync cable
Optional Accessories
12 / 24V vehicle charger
Vehicle holder
USB docking station


В Blogger В Twitter Marcaje

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te prin E-mail si vei primi actualizari gratuite cu noile postari!
Booking.com