Ascude codul sursa

                                       Cum ascund codul sursa dintr-un iframe?


 In acest tutorial am sa va arat, tot ce trebuie sa stiti și sa va ofer script-uri, pentru a ascunde codul sursă dintr-un iframe. Acest tutorial este dedicat in special pentru bloggeri si nu numai.
Hide Your Source Code on Iframe.


Urmează pașii 1-5 de mai jos. Acorda o atenție deosebită la detalii, acesta a fost testat, retestat si funcționează. Nu voi răspunde la întrebări cu privire la acest scenariu, dacă urmați instrucțiunile, acesta va funcționa. A se vedea, exemplu aici . Blocheaza codul sursa in iframe.
Cititi cu atentie toate etapele de mai jos.

Pasul 1:
Să presupunem ca avem fisierul numit index.html . Redenumiti index.html in encrypt.html .

Pasul 2:
Deschide fisierul encrypt.html cu un editor de text (sau editor HTML la alegere) si adăugați codul de mai jos în encrypt.html, imediat după eticheta de deschidere <body>,( tag-ul <body> ).


Pasul 3:
Creaza un fișier text și numește-l index.html (sau orice altceva,fișierul principal fiind inițial numit, a se vedea pasul 1). Conținutul noului fișier index.html poate fi găsit mai jos. Codul de mai jos este tot ce va cuprinde fisierul index.html .



Pasul 4: 
Creaza un fișier text și numește-l encrypt.js . Conținutul noului fisier encrypt.js poate fi găsit mai jos. Codul de mai jos este tot ce va cuprinde fisierul encrypt.js .



Pasul 5:
Copiați toate fișierele pe serverul dvs. ( index.html , encrypt.html și encrypt.js ). Toate fișierele trebuie să fie amplasate în același director,( folder). apoi deschideți fișierul index.html . Încercați să vizualizați codul sursă, apoi încercați să faceți clic dreapta pe pagină.


В Blogger В Twitter Marcaje

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te prin E-mail si vei primi actualizari gratuite cu noile postari!
Booking.com