VONINO OTIS S FIRMWARE REPAIR

                                        Vonino Otis S blocata pe logo-ul vonino !? 



 Este un bug cunoscut al platformelor bazate pe acest procesor (AML8726MX). Acesta are legatura chiar cu rescrierea ROM. Rezolvarea este relativ simpla.
 Daca doriti să faceti acest lucru avand probleme cu bootarea acesteia, (ramane blocata pe logo Vonino), am sa va explic cum sa reparati aceasta erroare. Rescriere rom Vonino Otis S.

Procedura este urmatoarea:

1. Descarcati (firmware_4.1.1_by_kotzo),  poate fii gasit si aici: http://smartprest.blogspot.ro/    

2. Descarcati ( Vonino_Otis_S_4.2.2 )
3. Veti avea nevoie de un card microSD pe care il veti formata fat32, extrageti firmware_4.1.1_by_kotzo si copiati fisierele extrase pe card. Introduceti cardul in tableta si opriti tableta. Introduceti incarcatorul in portul microUSB sau in conectorul DC-IN pentru alimentarea cu curent continuu  si cand apare logo de incarcare baterie apasati intermitent butonul de power pana in momentul in care incepe rescrierea noului firmware, asteptati pana ce se restarteaza singura.Acum tableta va fi oparationala cu noul firmware insa pe acest rom nu va functiona touchscreenul.

4. Extrageti Vonino_Otis_S_4.2.2 , scoateti cardul din tableta,formatati inca o data cardul fat32 si copiati fisierele extrase pe card.Introduceti cardul in tableta, opriti tableta cu cablu de alimentare sau microUSB deconectat, asteptati 20sec, incarcatorul in portul microUSB sau in conectorul DC-IN pentru alimentarea cu curent continuu, apasati concomitent butonul power si vol- al tabletei pana cand pe displayul tabletei a aparut logo-ul EBODA,  tineti in continuare apasat butonul power, iar pe cel de vol- il apasati intermitent pana in momentul in care incepe rescrierea noului firmware,de aici procedura este la fel ca la pasul 3. Dupa rescriere aceasta se va restarta singura si de acum veti avea tableta functionala cu toate functiile acesteia.

Aici puteti gasi toate firmware-urile Vonino:  ftp://ftp.vonino.org/public/Firmware/

Cei care veti incerca sa faceti aceasta procedura, daca inca nu a-ti parcurs pasul 1 si 3 pe care eu ii facusem in trecut, incercati direct cu pasul 2 si 4. Eu nu am mai putut face direct acea procedura avand deja instalat pe ia firmware_4.1.1_by_kotzoasa ca nu stiu daca merge direct, dar nu va costa nimic.

NOTA:
Firmware-ul oficial prezent pe site-ul vonino in acest moment nu se va putea instala deoarece este corupt!
Faceti acesti pasi pe riscul dumneavoastra, nu sunt raspunzator de eventualele probleme aparute in urma acestor instructiuni!


В Blogger В Twitter Marcaje

9 comentarii:

  1. Foarte util tutorialul in general pentru zecile de tablete puse la vanzare la pret de "2 lei" pe OLX si altele.
    Daca sunteti unul din detinatorii acestui model de Vonino si aveti probleme puteti rezolva problema 100% urmand pasii prezentati mai sus de Silvian.
    Spor la treaba!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc si am sa revin cu detalii despre functionarea fiecarei aplicatii sau serviciu de pe aceasta tableta cu noul firmware, daca voi intampina probleme.

      Ștergere
    2. Revin cu problemele intampinate. Serviciul receptor GPS - nefunctional sub nici o forma; Bluetooth - nefunctional si inexistent.

      Ștergere
    3. Mai bine fără GPS decât cu tableta moartă de-a binelea ;)

      Ștergere
    4. I-mi cer scuze pentru comentariu. Intre timp am depistat ca tableta asa vine din fabrica fara modul gps si modul bluetooth. Deci e functionala complet normal.

      Ștergere
  2. Multumesc frumos pentru acest ajutor. a functionat perfect. Am readus tableta la viata din ecran de boot blocata. A fost si prins service si nu i-au dat de capat. V-am gasit pe voi intr-un final si totul a functionat perfect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne bucuram sa auzim asemenea vesti. De asta am si facut acest tutotial, ca sa-i ajutam si pe altii cu aceiasi problema intampinata si de noi, dar care am rezolvato in acest fel.
      Putem readuce aproape orice dispozitiv cu sistem android la viata, dar toate astea necesita timp, documentatie si munca. Sa auzim de bine!

      Ștergere

Aboneaza-te prin E-mail si vei primi actualizari gratuite cu noile postari!
Booking.com